Om Oss

Mylift & Borud stillas AS ble etablert i 2015.

Sikkerhet, forutsigbare priser, gode stillassløsninger og totalpakken vi leverer er kjernen i selskapets forretningsfilosofi.

MB Stillas AS har utleie, frakt og montering av stillas i et og samme firma. Dette gir våre kunder forutsigbarhet, både med hensyn til priser og levering.

Selskapet er et rendyrket stillasutleiefirma og vi satser i hele Østlandet med avdelinger på Hamar, Lillehammer og Skedsmokorset.

MB Stillas er en lærling godkjent bedrift som jobber kontinuerlig for å fremme stillasbygger faget. Vårt mål er alltid og ha 10% lærlinger, dette er i sammenheng med at vi alltid skulle tilby våre kunder de mest kvalifiserte montørene.  

Vi har pr. i dag 200.000 kvm med stillas fordelt på lageret i Hamar og Skedsmo. Vi tilbyr HAKI Universal, HAKI Rammestillas, Layher Allround, Layher Rammestillas, Public Stairs, Tak over tak og en rekke diverse typer rullestillas.

MB Elevator er vår egen heisavdeling, der vi tilbyr utleie, montering og service av alle type heiser.

MB Stillas driver også Stillasskolen der våre dyktige kursinstruktører holder oss faglig oppdater på internt, samt tilbyr alle typer stillaskurs eksternt.

Gjennom vårt tette samarbeid med NAV tilbyr vi mennesker som har falt utenfor arbeidslivet en ny sjanse. Dette er en del av samfunnsansvaret vi ønsker å påta oss, noe både vi, og de ansatte har fått ett meget godt utbytte av. 

Vårt langsiktige mål, er å bli Norges beste og største rendyrkede Stillasentreprenør. «Vi er allerede godt i gang»